Dimplex Natur 120 - Opti-Myst haard | Prijs op aanvraag

Artikelnummer: SET007
Artikel 35 van 58

Vrijstaande Dimplex Natur | Eén met het vuur

Vuur is een onderdeel van de natuur en we hebben er eigenlijk nooit zonder gekund. Dankzij de compacte designs van de NATUR Line kun je de gezelligheid en inspiratie van flikkerende vlammen overal in je huis opnemen in je interieur. De ‘vlammen’ van het elektrische Optimyst vuur zijn duurzaam, schoon en veilig. Ze worden namelijk gemaakt van koude waternevel en verlichting. Een heerlijke achtergrond om bij te relaxen en weer op te laden.

Duurzame vrijstaande Hybride sfeerhaard

De Natur 120 is een echte innovatie op het gebied van elektrisch sfeervuur. De Natur-120 is geschikt voor allerlei ruimtes, van kleine appartementen tot grote publieke ruimtes. Het gepatenteerde Optimyst® vuureffect zorgt voor levendige en realistische vlammen die omhoog komen uit het midden van de haard. De bovenplaat met hun luxueuze uitstraling zijn verkrijgbaar in verschillende houtafwerkingen. Je kunt de vlamhoogte ook uitgebreid aanpassen. Welkom in de toekomst.

Hybride Eco haard met Engine 68-400 

Kwaliteit herken je aan de materialen. Zo heeft Dimplex bij het ontwerpen en fabriceren van de Natur120 gebruik gemaakt van hoogwaardig materialen. De Natur-120 is een front model haard waarmee je aan de voorzijde goed zicht hebt op het gepatenteerde Opti-Myst® vuur. De ingebouwde elektrische haard is de Dimplex Engine 68-400. Deze haard maakt gebruikt van zuinige halogeen verlichting en kan je supersnel voorzien van extra warmte. De Natur heeft een heerlijke verwarming die je via de afstandsbediening kunt inschakelen. 

Let op: Dit artikel kan niet worden geretourneerd! We adviseren je eerst onze showroom te bezoeken om dit artikel eerst bekijken.

Dimplex Natur 120 vrijstaande waterdamp haard

Dimplex Haarden Showroom Almere

Wil jij deze Dimplex Natur-120 brandend bekijken of misschien een vrijstaande haard uit de Fyr of Torn serie? Kom dan naar ons Haard Experiece Center in Almere. In onze centraal gelegen showroom tref je een groot assortiment waterdamp-haarden, zoniet de grootste collectie van de Benelux. Wij zijn Erkend Dealer met door Dimplex geschoolde adviseurs. Je bent van harte welkom en een afspraak maken is niet nodig.

Adres: De Striptekenaar 34A | 1336 CM | ALMERE
Bekijk onze openingstijden
 

Dimplex Opti-Myst® sfeerhaarden, een drie dimensionaal illusie vuur gemaakt met water. Waterdamphaarden zijn een mooi alternatief voor een gelhaard, bioethanol haard, gashaard of houtkachel. Andere merknamen voor waterdamp haarden zijn Faber Opti-Myst, Xaralyn of Ruby Fires Mystic Fires.
Bekijk ook de andere Dimplex vuursystemen Revillusion®, Opti-Virtual® en Optiflame® elektrische sfeerhaarden.

​Verkoopprijs €1849,-

Specificatie Omschrijving
Merk Dimplex
Model Dimplex Natur120
Type Vrijstaande haard
Afmeting Nog te defenieren
Vuurbeeld Optimyst | Waterdamphaard
Regelbaar vlameffect Ja
Houtset Ja
Crystal Stones Nee
Kiezelstenen Nee
Kachel Ja, 1-2 Kw
Verlichting Halogeen verlichting (4 lampen)
Bediening Afstandsbediening Bluetooth
Garantie Ja, 24 maanden
Knisper haardvuur Nee
© 2015 - 2024 Dimplex Opti-Myst Waterdamp Haarden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel