Dimplex Fyr 127 - Opti-Myst haard

Artikelnummer: SET010
Artikel 35 van 57

Vrijstaande Dimplex Haard Fyr 127 

De wereldberoemde Scandinavische vuurtorens zijn de inspiratie geweest voor de Dimplex FYR Line. Een stoere haard gemaakt van authentieke materialen en voorzien van zuivere en subtiele details. De Fyr127 biedt schitterende vlammen dankzij het elektrische Opti-Myst® vuur. De vlammen in deze Fyr zijn daarom prachtig om te zien, veilig en schoon, omdat het vuurbeeld worden gemaakt met behulp van natuurlijke koude waternevel en licht. Voor een hartverwarmend baken van rust in je eigen huis.

Elektrische vrijstaande haard met open vuur

De Fyr 127 is een echte innovatie op het gebied van elektrisch sfeervuur. Als haard is de Fyr geschikt voor allerlei toepassingen, van kleine appartementen tot grote publieke ruimtes en catering. Het vuureffect zorgt voor levendige en realistische vlammen die omhoog komen uit het midden van de haard. De bovenplaten met hun luxueuze uitstraling heeft een prachtige houtafwerkingen. Tip: bekijk deze haard in onze showroom in Almere.

Let op: Dit artikel kan niet worden geretourneerd! We adviseren je eerst onze showroom te bezoeken om dit artikel eerst bekijken.

Dimplex Fyr 127 vrijstaande waterdamp haard

Dimplex Haarden Showroom Almere

Wil jij deze Dimplex Fyr127 brandend bekijken of een andere vrijstaande haard uit de Torn of Natur serie? Kom dan naar ons Haard Experiece Center in Almere. In onze centraal gelegen showroom tref je een groot assortiment waterdamphaarden, zoniet de grootste collectie. Wij zijn Erkend Dealer met door Dimplex geschoolde adviseurs. Een afspraak maken is niet nodig.

Adres: De Striptekenaar 34A | 1336 CM | ALMERE
Bekijk onze openingstijden
 

Dimplex Opti-Myst® sfeerhaarden, een drie dimensionaal illusie vuur gemaakt met water. Waterdamphaarden zijn een mooi alternatief voor een gelhaard, bioethanol haard, gashaard of houtkachel. Andere merknamen voor waterdamp haarden zijn Faber Opti-Myst, Xaralyn of Ruby Fires Mystic Fires.
Bekijk ook de andere Dimplex vuursystemen Revillusion®, Opti-Virtual® en Optiflame® elektrische sfeerhaarden.

​Verkoopprijs €1849,-

Specificatie Omschrijving
Merk Dimplex
Model Dimplex FYR127
Type Vrijstaande haard
Afmeting Nog te defenieren
Vuurbeeld Optimyst | Waterdamphaard
Regelbaar vlameffect Ja
Houtset Ja
Crystal Stones Nee
Kiezelstenen Nee
Kachel Ja, 1-2 Kw
Verlichting Halogeen verlichting (4 lampen)
Bediening Afstandsbediening Bluetooth
Garantie Ja, 24 maanden
Knisper haardvuur Nee
© 2015 - 2024 Dimplex Opti-Myst Waterdamp Haarden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel