Sorteer op

Genieten van haardvuur en van warme verhalen

De sfeerhaarden van Dimplex zijn elektrisch, maar gaan verder door de illusie van levensecht vuur te creëren; van een boeiend vlammenspel, gloeiende stammen, het geknisper van hout tot aan vonkjes die nu en dan weg lijken te springen. Een haardvuur brengt sfeer, rust en behaaglijkheid.

Dimplexs' Visie op wonen

"Flexibel en modulair wonen"

Wie in de stad woont, moet flexibel, efficiënt en duurzaam omgaan met de ruimte en de materialen. Dat betekent dat er steeds meer kleine en flexibele woningen nodig zijn. Kleine appartementen, containers en de tiny houses zijn daar goede voorbeelden van. Een Dimplex haard is een duurzame oplossing en past eigenlijk in iedere ruimte.
Vuur is een bron van inspiratie, ontspanning en verzachting - en een lagere hartslag. Vuur trekt mensen aan. Het zorgt voor meer contact en verbinding. Een knusse en comfortabele haard geeft je een gevoel van ontspanning en welzijn. Laat je door ons inspireren en voeg iets waardevols toe aan je interieur.

"Ontspannen en Wellness gevoel"

Belangrijke elementen in een huis zijn ruimte en comfort en hoe je daarmee kunt spelen. Een Dimplex haard voegt comfort en sfeer toe aan de beschikbare ruimte. Of het nu gaat om een statig herenhuis of een klein appartement, Dimplex haarden heeft een oplossing voor elk huis en elke ruimte. Een haard past niet alleen in de woonkamer, maar kan ook waarde toevoegen aan je keuken als je daar kookt voor de mensen om je heen of voor je vrienden. Denk eens aan dat wellness-gevoel van een haard als je heerlijk luxe in bad gaat of na een lange dag zit te ontspannen op je balkon.

Maak een haardvuur onderdeel van je interieur

Vuur is een bron van inspiratie, ontspanning en verzachting - en een lagere hartslag. Vuur trekt mensen aan. Het zorgt voor meer contact en verbinding. Een knusse en comfortabele haard geeft je een gevoel van ontspanning en welzijn. Laat je door Dimplex elektrische haarden inspireren en voeg iets waardevols toe aan je interieur.

Waar kan ik Dimplex haarden bekijken?

Wilt u meer weten over Dimplex elektrische haarden?  Kom naar onze Experience Haarden Center in Almere. 
Bekijk hier de Dimplex waterdamp haarden zoals de Opti-Myst inbouwhaarden uit de Cassette Retail serie. Naast deze misthaarden heeft Waterdamp-haarden.nl ook een ruim assortiment Dimplex Optiflame sierhaarden in de showroom waaronder de Dimplex Ignite, Dimplex Sierra, Dimplex Prism, 3-zijdige Vivente Revillusion en XHD inbouwhaarden.
Loop gewoon binnen in onze showroom, u bent altijd van harte welkom. Bekijk adres en openingstijden.

© 2015 - 2023 Elektrische Haarden - LED & Opti-Myst Waterdamp | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel