Sorteer op

Wat is Dimplex Opti-Myst technologie?

Vuur maken van water. Het “vuur” in een haard met Optimyst® technologie bestaat uit unieke vlampatronen en waternevel met een vrije beweging in de lucht eromheen. Het fascinerende effect is het resultaat van een combinatie van energiezuinige verlichting en veilige waternevel.

In elke Opti-myst® waterdamp haard zit een mistmaker, een transducer of sump zoals Dimplex dat noemt. De mistmaker zet gewoon kraanwater vliegensvlug om naar waternevel doormiddel van het trilplaatje in de mistmaker. Deze ultra fijne mist deeltjes of waternevel ziet u als rook naar boven komen. De verlichting in de haard, LED of halogeen, schijnt tegen de waterdeeltjes waardoor het op een echt rokend haardvuur lijkt. Welk type verlichting wordt gebruikt is afhankelijk van het model Opti-Myst haard. Water bijvullen en genieten maar....

Smaken verschillen, maar er is altijd een Dimplex haard die aansluit bij je dromen en je budget. Dimplex OptiMyst haarden zorgen voor een echte driedimensionale illusie van rook en vuur. Waar je ook voor kiest, met een Dimplex haard heb je een sfeermaker die zorgt voor warmte en verbondenheid. Altijd en in elk huis. 

Bekijk ook de andere Dimplex vuursystemen Opti-Myst®, Revillusion®, Opti-Virtual® en Optiflame® elektrische sfeerhaarden.

Waar kan ik Dimplex OptiMyst haarden bekijken?

Wilt u meer weten over Dimplex Opti-Myst haarden?  Kom naar onze Experience Haarden Center in Almere. 
Loop gewoon eens binnen in onze showroom, u bent altijd van harte welkom. Bekijk adres en openingstijden.

© 2015 - 2024 Dimplex Opti-Myst Waterdamp Haarden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel