Elektrische waterdamp haarden zonder rookgas afvoer, plug & play.

Energiezuinig, milieuvriendelijk en veilig voor kinderen.


- Hoe wordt de mist gemaakt in een elektrische waterdamp haard?

Doormiddel van een speciale verdamper of mistmaker wordt water supersnel omgezet naar waterdamp, deze nevel wordt door een kleine ventilator weggeblazen en aan de bovenzijde van de haard zie jij dit als rook.

Zijn waterdamp haarden energiezuinig?

Ja, alle waterdamphaarden zijn energiezuinig, de nieuwste modellen Basket, Cassette 500 en 1000 beschikken zelfs al over LED verlichting in plaats van halogeen verlichting.

- Zijn waterdamp haarden milieu vriendelijk?

Ja, elektrische haarden zijn milieu vriendelijk, in tegenstelling tot gashaarden en houthaarden, waarbij allerlei schadelijke stoffen vrijkomen door verbranding. En maak jij gebruik van groene stroom dan is jouw elektrische sfeerhaard zelfs helemaal milieu neutraal.

- Ik heb kinderen, zijn de vlammen of waterdamp heet?

Daar hoef je je geen zorgen over te maken, de vrijgekomen waterdamp is namelijk koud en dus veilig voor kleine kinderen of mensen met een beperking.   

- Mijn halogeenlamp is kapot, mag ik de haard nog gebruiken?

Als een halogeenlamp defect is dan kunt u de haard nog steeds gebruiken, alleen ziet u de mist niet goed omdat deze waterdamp niet verlicht wordt. Bestel eenvoudig een nieuwe halogeenlamp, klik hier.

- Mijn mistmaker is defect, wat nu?

Maak je mistmaker of verdamper nogmaals goed schoon onder de kraan met lauw water en een zacht sponsje, gebruik geen zeep of ontkalkingsmiddel. Mocht dit niet het gewenste resultaat hebben dan kun je via onze klantenservice een nieuwe bestellen, verkoopprijs is model afhankelijk. (verkrijgbaar vanaf 59 euro)

 

Staat je vraag er niet tussen, neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

 

© 2015 - 2024 Dimplex Opti-Myst Waterdamp Haarden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel