Sorteer op

Dimplex Vivente elektrische haarden

De nieuwste elektrische Vivente 3-zijdige haarden van Dimplex met Revillusion®-technologie kunnen worden ervaren in de luxe Revillusion®-modellen. Eerst door het verbeterde vlameffect die schijnt over de authentieke houtblokken. Er is ook een keuze uit omgevingslichtkleuren die bij uw stijl passen, plus maar liefst 4 verschillende achterpanelen die bij de meeste interieurs aansluiten. Slimme bediening en verwarmingsfuncties maken dat u elke dag van het jaar van de Dimplex Vivente kunt genieten. Dit alles kan worden bediend via de app of met de premium afstandsbediening. De Vivente modellen zijn leverbaar in 3 formaten, Vievente 75cmVievente 100cm en Vievente 150cm. Deze Revillusion® serie is zelfs toepasbaar als hoekhaard of 3-zijdige opstelling.

Bekijk ook de Aflamo Superb Mallorca serie of de Trimline Solus 3-zijdige haarden. Het alternatief voor de Dimplex Vivente modellen. De Aflamo en Trimline zijn veel voordeliger geprijst en hebben een heel mooi regelbaar vuurbeeld. Erg realistisch en rustig. Kom langs om de Aflamo en Trimline elektrische haarden te zien branden.

Showroom met Dimplex haarden

Meer weten over de Dimplex elektrische haarden?  Kom naar onze Experience Haarden Center in Almere.
Bekijk de Dimplex Vivente 75 van 78cm breed in onze haarden showroom. Naast deze Vivente driezijdige haarden heeft Waterdamp-haarden.nl ook een ruim assortiment andere Dimplex Optiflame sierhaarden in de showroom waaronder de Dimplex Ignite, Dimplex Sierra, Dimplex Prism en XHD inbouwhaarden.
Bezoek onze Dimplex showroom en zie de verschillende haarden in het echt 'branden'. 

© 2015 - 2024 Dimplex Opti-Myst Waterdamp Haarden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel