Experience Center met Dimplex haarden

Wil jij het grootste assortiment Dimplex Opti-Myst® waterdamp haarden bekijken?
Kom dan langs in ons showroom met Dimplex elektrische haarden en andere haardenmerken.

TipAls je er dan toch in onze showroom bent, bekijk dan ook de Dimplex Optiflame sfeerhaarden en Revillusion Vivente 3D inbouwhaarden. We hebben 75+ modellen van diverse merken van haarden en kachels ingebouwd in een wand, los neergezet of gecombineerd met een schouw. 

Kom elektrische haarden bekijken en probeer ze uit. Misschien weet je al wat je wilt kopen en wil je niet lang op je product wachten, dat komt goed uit want de meeste haarden zijn direct uit ons magazijn leverbaar. 
Ben je nieuwsgierig of elektrisch haardvuur iets voor je is? Kom dan zeker langs, want elektrische sfeerhaarden moet je met je eigen ogen bekijken. Ontdek de nieuwe generatie gasloze haarden, kom elektrische vlammen beleven.

Bezoek adres:
De Striptekenaar 34-A
1336 CM ALMERE
​Nederland
036-8419959

Showroom Openingstijden
Zondag en nationale feestdagen gesloten.

Maandag12.00 - 18.00 uur
Dinsdag10.30 - 16.30 uur
Woensdag10.30 - 16.30 uur
Donderdag10.30 - 16.30 uur
Vrijdag10.30 - 16.30 uur
Zaterdag10.00 - 17.00 | Extra lang geopend


80+ elektrische haarden in de showroom.
 ✓ Voorraad ✓ Direct meenemen ✓ Gratis bezorgen

Waterdamphaarden én meer

Meer, want Waterdamphaarden.nl is meer dan alleen maar Opti-Myst haarden van Dimplex. Het merk Dimplex heeft een uitgebreid assortiment met verschillende vlam technieken, één daarvan is het OptiMyst systeem met rook uit ultra fijne waterdamp deeltjes. De Waterdamp Haard.

Meer omdat Waterdamphaarden.nl naast de haard als compleet product tevens het grootste assortiment vervang onderdelen voor uw Opti-Myst haard heeft. De meest voorkomende onderdelen zoals de mistmaker, een verdamper, een ventilator of een halogeenlamp kunt u bij ons kopen in de webshop of in onze winkel in Almere.

Meer elektrische haarden en meer merken

Meer merken geeft een verscheidenheid aan keuze. Niet iedereen heeft dezelfde smaak, dat geldt ook voor de inrichting van uw interieur. Dus hoe meer haarden merken, des te meer keuze vrijheid voor u als consument in ons grote assortiment met elektrische haarden en kachels. Kom langs in onze showroom en ontdek uw droomhaard.

Vandaar dat Waterdamphaarden.nl naast het Opti-Myst vuursysteem van DImplex ook andere vlam technologie laat zien op de website. Andere toegepaste technieken in een elektrische haard zijn Optiflame, Opti-Virtual, Hologram en Revillusion. De elektrische haarden en kachels met Opti-flame kunt u ook in onze sfeerhaarden showroom in Almere bekijken.

© 2015 - 2024 Dimplex Opti-Myst Waterdamp Haarden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel