Dimplex Torn 64 - Opti-Myst haard | Prijs op aanvraag

Artikelnummer: SET009
Artikel 33 van 57

Vrijstaande Dimplex Torn 64

De verfijnde eenvoud van de TORN Line brengt de meest uiteenlopende interieurs weer een niveau verder. En dat vrijwel overal. Een baken van kalmte en inspiratie. Dankzij het elektrische Optimyst vuur zijn TORN vrijstaande sfeerhaarden bovendien schoon, veilig en duurzaam met sfeervolle vlammen die uitsluitend bestaan uit koude waternevel en verlichting. De kracht van de essentie - ervaar het nieuwe elektrische vuur zelf.

Hybride Eco haard met Cassette 250 

De Torn 64 is de kleinste telg uit de nieuwe lijn vrijstaande haarden van Dimplex. Het framewerk met geronde zijkanten is volledig van hoogwaardig metaal in de kleur zwart. De Torn is open aan de bovenkant waardoor je direct van alle kanten goed zicht hebt op het gepatenteerde Opti-Myst vuur. De toegepaste elektrische haard komt uit de befaamde DImplex Cassette serie, dit is het type Cassette 250 inclusief de LOGSET 250.

Let op: Dit artikel kan niet worden geretourneerd! We adviseren je eerst de showroom van onze partner in Lunteren te bezoeken om dit artikel bekijken.

Dimplex Torn 64

Dimplex Haarden Showroom Almere

Wil jij deze Dimplex Torn 64 brandend bekijken of misschien een andere vrijstaande haard uit de Fyr of Natur serie? Kom dan naar ons Haard Experiece Center in Almere. De Torn64 en Natur120 kun je bij onze partner in Lunteren bekijken. In onze eigen centraal gelegen showroom tref je een groot assortiment waterdamp-haarden, zoniet de grootste collectie van de Benelux. Wij zijn Erkend Dealer met door Dimplex geschoolde adviseurs. Je bent van harte welkom en een afspraak maken is niet nodig.

Adres: De Striptekenaar 34A | 1336 CM | ALMERE
Bekijk onze openingstijden
 

Dimplex Opti-Myst® sfeerhaarden, een drie dimensionaal illusie vuur gemaakt met water. Waterdamphaarden zijn een mooi alternatief voor een gelhaard, bioethanol haard, gashaard of houtkachel. Andere merknamen voor waterdamp haarden zijn Faber Opti-Myst, Xaralyn of Ruby Fires Mystic Fires.
Bekijk ook de andere Dimplex vuursystemen Revillusion®, Opti-Virtual® en Optiflame® elektrische sfeerhaarden.

Verkoopprijs €889,-

Specificatie Omschrijving
Merk Dimplex
Model Dimplex Natur120
Type Vrijstaande haard
Afmeting Nog te defenieren
Vuurbeeld Optimyst | Waterdamphaard
Regelbaar vlameffect Ja
Houtset Ja
Crystal Stones Nee
Kiezelstenen Nee
Kachel Ja, 1-2 Kw
Verlichting Halogeen verlichting (4 lampen)
Bediening Afstandsbediening Bluetooth
Garantie Ja, 24 maanden
Knisper haardvuur Nee
© 2015 - 2024 Dimplex Opti-Myst Waterdamp Haarden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel