Dimplex Cassette 500 Project + LOGSET500-L - Inbouw waterdamp haard | Prijs op aanvraag of bezoek showroom

Artikelnummer: 211439 + 206367
Artikel 38 van 57

Dimplex Cassette 500 Project inclusief houtset 73cm

Een Optimyst® Cassette is ontworpen voor plaatsing in een op maat gemaakt frame of een maatwerk meubel. Deze combinatie zal leiden tot een wandmeubel die volledig past bij jouw verwachtingen van een moderne hedendaagse openhaard opstelling. 
Heb je wel eens water zien branden? Maak dan kennis met de nieuwste modellen van Dimplex Hybride waterdamp haarden. Bijvoorbeeld deze Dimplex Cassette 500 Project met LOGSET 500-L van circa 73cm. Er is ook een smallere houtset van ongeveer 50cm leverbaar, model LOGSET500. Het toegevoegde woord "PROJECT" betekent dat deze Dimplex haard op een vaste waterkraan moet worden aangesloten. Dit maakt het waterdamp vuurbeleving praktisch eindeloos omdat de sfeerhaard automatisch met water wordt gevuld. Je hoeft dus geen watertank meer te vullen. Voornamelijk in een horeca omgeving is de PROJECT variant uitermate geschikt. Je behoudt zonder aan de haard te denken ten alle tijden het sfeerbeeld van een rokende open haard.  
TipIn onze showroom kun je de Dimplex Cassette 500 Retail met LOGSET 500 brandend bekijken.

Dimplex Cassette 500 Project inbouw Opti-Myst haard

Dimplex Cassette 500 Project - Vaste wateraansluiting

- Inbouwhaard / Inzethaard 
- Drie dimensionaal 3D vuurbeeld
- Opti-Myst® - Waterdamphaard
- Sluit je aan op een normale (beluchte) waterkraan
- Aansluitmaterialen tot aan de kraan bijgesloten
- Meerdere Cassette 500 Project koppelbaar aan elkaar

Maattekening Dimplex Cassette 500 + Logset 500 Large

Dimplex Opti-myst haard met realistisch vlameffect

- Vuurbeeld: Opti-Myst® vlammen
- Full LED Lights - zuinige LED lampen
- Mistmaker/transducer inbegrepen
- Vlammen zijn regelbaar
- Inclusief een decoratieve houtset - LOGSET 500-L

Heeft deze Dimplex misthaard verwarming?

- Nee, deze Cassette 500 Projects heeft géén kachel functie.

Dimplex sfeerhaard met watertank, waterkraan of waterpomp?

Watertank vulling: Wil je de Cassette 500 in een huiselijke omgeving toepassen, overweeg dan de Cassette 500 RETAIL. De "RETAIL" variant heeft een eenvoudig bij te vullen watertank en is ook nog eens stukken goedkoper in de aanschafprijs. 

Waterkraan vulling: Wil je jouw Cassette direct aansluiten op een vaste waterleiding, kies dan de Dimplex Cassette PROJECT. De "PROJECT" versie kun je direct koppelen aan je waterkraan. De intelligente technologie in de haard regelt dan automatisch zelf de aanvoer van water. Aansluiten op het waternetwerk kan thuis handig zijn, maar ook als je ondernemer bent in het hotel wezen of een restaurant runt. Jouw personeel heeft geen omkijken naar de haard en je hebt altijd de warme en knusse gewenste openhaard sfeer in de zaak die jouw klanten verwachten.

Waterpomp vulling: Beschik je niet over een waterleiding, maar je wilt de haard wel automatisch met water laten vullen? Kies dan de Dimplex Cassette 500 PROJECT in combinatie met de originele Dimplex WATERPOMP. De pomp plaats je tussen een groot watervat en de haard. Dit watervat of buffervat kan een emmer of een professionele watertank zijn. Je moet zelf nog wel de emmer of watertank eens in de zoveel tijd bijvullen.

Wil jij nou meer weten over de diverse mogelijkheden van deze Dimplex Faber Cassette 500 serie, loop dan vrijblijvend binnen in onze showroom. Aan de hand van de opgestelde en brandende waterdamp haarden kan onze adviseur meedenken in jouw ideale open haardvuur.

Bezoek ons Experience Center

Wil jij deze Dimplex Cassette 500 met het waterdampvuur brandend bekijken? Kom dan naar ons Haard Experience Center in Almere, in onze showroom tref je het assortiment Dimplex waterdamphaarden. We helpen je graag verder met een elektrische haard die aansluit bij jou wensen en budget. Wij zijn Official Dimplex Dealer. 

Adres: De Striptekenaar 34A | 1336 CM | ALMERE
Bekijk onze openingstijden


Dimplex Opti-Myst® sfeerhaarden, een drie dimensionaal illusie vuur gemaakt met water. Waterdamphaarden zijn een mooi alternatief voor een gelhaard, bioethanol haard, gashaard of houtkachel. Andere merknamen voor waterdamp haarden zijn Faber Opti-Myst, Xaralyn of Ruby Fires Mystic Fires.
Bekijk ook de andere Dimplex vuursystemen Revillusion®, Opti-Virtual® en Optiflame® elektrische sfeerhaarden.

Specificatie Omschrijving
Merk Faber; Dimplex; Xaralyn; A-fire
Model Dimplex Cassette 500 PROJECT
Type Dimplex Cassette 500 met vaste wateraansluiting
Vuurbeeld Waterdamphaard - OptiMyst
Regelbaar vlameffect Ja
Houtset Inclusief houtstammen LOGSET 500-LARGE
Crystal Stones Nee, optioneel
Kiezelstenen Nee, optioneel
Kachel Nee, geen verwarming.
Verlichting LED
Bediening Bluetooth afstandsbediening
Garantie 24 maanden beperkte garantie
Knisper haardvuur Ja, met knapperend haardvuur geluid
© 2015 - 2024 Dimplex Opti-Myst Waterdamp Haarden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel