De e-MatriX Linear

In het lage en daarmee langgestrekte design van de Faber e-MatriX Linear haarden komt het unieke waterdamp vuur helemaal tot zijn recht. Het hedendaagse concept past in meerdere interieur stijlen. Lineair betekent 'rechtlijnig' en dat kenmerkt de vorm van deze elektrische haarden serie. Langwerpige haarden met een goede verhouding lengte en breedte. 

De lineaire sfeerhaarden uit de e-Matrix lijn zijn grotendeels naar wens samen te stellen. Naast de standaard afmetingen kun je kiezen uit diverse upgrade mogelijkheden van jouw Faber haard. Zo kun je bijvoorbeeld boven-verlichting (downlights) extra kiezen of een verlicht gloeibed onder de houtstammen. 

Eindelijk een waterdamp haard die wel onder je tv past in een Cinewall. Heb je een televisie die niet breder is dan 55inch (ong. 125cm) dan is deze Faber e-Matrix Lineair van 130cm een mogelijke kandidaat voor jouw  project. Is jouw televisie 65inch of groter, dus breder dan 140-145cm, dan kun je misschien beter een Faber e-SliM Lineair sfeerhaard overwegen voor jouw Cinewall ontwerp.

© 2015 - 2024 Dimplex Opti-Myst Waterdamp Haarden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel