Dimplex houtset Cassette 400 LED - 211583

Artikelnummer: 211583 Dimplex Logset 400
Artikel 46 van 57
€ 177,00 € 157,00 (inclusief btw)

Dimplex houtset t.b.v. Cassette 400 LED

Maak je Dimplex Cassette 400 nog mooier met deze bijpassende houtstammenset. De Logset400 is met zorg samen gesteld door het Dimplex design team. Het houtset bestaat uit één deel en is gemaakt van kunststof. Desondanks lijken de houtjes uit een echte houtgestookte houtkachel te komen. 
De led verlichting van de Dimplex Cassette 400 schijnt tegen de onderzijde van de houtset waardoor het lijkt alsof de houtstammen gloeien. In het midden van de Logset400 houtset is een sparing gemaakt waar de mist naar buiten komt. Doordat de ultra fijne nevel van het Opti-myst systeem door de houtstammen heen lijkt te komen, zorgt dit voor het spectaculaire rookeffect van een brandend haardvuur.

Tip: in onze showroom kun je de diverse cassette haarden en bijbehorende houtset in het echt bekijken.

Bezoek ons Experience Center

Wil jij nou meer weten over de diverse toepassingsmogelijkheden van een Dimplex Faber haard of wil je deze accessoire LOGSET400 met het OPTI-MYST® openhaard vuur in actie bekijken? Kom dan naar ons Haard Experience Center in Almere, in onze showroom tref je het grootste assortiment Dimplex waterdamp & Optimyst haarden in de Benelux. We helpen je graag verder met een elektrische haard die aansluit bij jou wensen en budget. Wij zijn Official Dimplex Dealer. 

Adres: De Striptekenaar 34A | 1336 CM | ALMERE
Bekijk onze openingstijden


Dimplex Opti-Myst® sfeerhaarden, een drie dimensionaal illusie vuur gemaakt met water. Waterdamphaarden zijn een mooi alternatief voor een gelhaard, bioethanol haard, gashaard of houtkachel. Andere merknamen voor waterdamp haarden zijn Faber Opti-Myst, Xaralyn of Ruby Fires Mystic Fires.
Categorie: Inbouw Opti-myst haardElektrische inzet haard

ARTIKEL NUMMER: 211583  

Specificatie Omschrijving
Merk Dimplex
Model Dimplex houtset stammen
Type Dimplex LOGSET400
Afmeting Bijpassende Cassette 400 Dimplex - circa 40x22cm
Vuurbeeld Opti-Myst Waterdamp
Houtset Logset 400
© 2015 - 2024 Dimplex Opti-Myst Waterdamp Haarden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel