Dimplex houtset Cassette 600 LED - 211590

Artikelnummer: 211590 Dimplex Logset 600
Artikel 47 van 57
€ 239,00 € 215,00 (inclusief btw)

Dimplex houtset t.b.v. Cassette 600 LED

Maak je Dimplex Cassette 400 nog mooier met deze bijpassende houtstammenset. De Logset-600 is met zorg samen gesteld door het Dimplex design team. Het houtset bestaat uit één deel en is gemaakt van kunststof. Ondanks dat het van een plastic materiaal gemaakt is, lijken de houtjes uit een echte houtgestookte houtkachel te komen. Gebruik de opzetstukken om links en rechts vast te klikken op de cassette 400. Hierdoor wordt de haard extra large, met een totale afmeting van 56cm breed. Dit geeft de haard meer volume en een grote uitstraling.
De led verlichting van de Dimplex Cassette 400 schijnen tegen de onderzijde van de houtset waardoor het lijkt alsof de houtstammen gloeien. In het midden van de Logset600 houtset is een sparing gemaakt waar de mist naar buiten komt. Doordat de ultra fijne nevel van het Opti-myst systeem door de houtstammen heen lijkt te komen, zorgt dit voor het spectaculaire rookeffect van een brandend haardvuur.

Tip: in onze showroom kun je de diverse cassette haarden en bijbehorende houtset in het echt bekijken.

Bezoek ons Experience Center

Wil jij nou meer weten over de diverse toepassingsmogelijkheden van een Dimplex Faber haard of wil je deze accessoire LOGSET600 met het OPTI-MYST® openhaard vuur in actie bekijken? Kom dan naar ons Haard Experience Center in Almere, in onze showroom tref je het grootste assortiment Dimplex waterdamp & Optimyst haarden in de Benelux. We helpen je graag verder met een elektrische haard die aansluit bij jou wensen en budget. Wij zijn Official Dimplex Dealer. 

Adres: De Striptekenaar 34A | 1336 CM | ALMERE
Bekijk onze openingstijden


Dimplex Opti-Myst® sfeerhaarden, een drie dimensionaal illusie vuur gemaakt met water. Waterdamphaarden zijn een mooi alternatief voor een gelhaard, bioethanol haard, gashaard of houtkachel. Andere merknamen voor waterdamp haarden zijn Faber Opti-Myst, Xaralyn of Ruby Fires Mystic Fires.
Categorie: Inbouw Opti-myst haardElektrische inzet haard

ARTIKEL NUMMER: 211590  

Specificatie Omschrijving
Merk Dimplex
Model Dimplex houtset stammen
Type Dimplex LOGSET600
Afmeting Bijpassende Cassette 400 Dimplex - circa 56x22cm
Vuurbeeld Opti-Myst Waterdamp
Houtset Logset 600
© 2015 - 2024 Dimplex Opti-Myst Waterdamp Haarden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel