Dimplex houtset Cassette 500 - 219920

Artikelnummer: 219920 Dimplex Logset 500
Artikel 50 van 58
€ 450,00 € 400,00 (inclusief btw)

Dimplex houtset t.b.v. Cassette 500 LED

Maak je Dimplex Cassette 500 nog mooier met deze bijpassende houtstammenset. De Logset500 is met zorg samengesteld door het Dimplex designteam. Het houtset is uit één deel van kunststof gemaakt. Toch lijken de houtjes alsof ze uit een echte houtkachel komen. 
De LED lampen in de Dimplex Cassette 500 schijnen tegen de onderzijde van de houtset waardoor het lijkt alsof de houtset echt gloeit. In het midden van de Logset500 houtset is een sparing gemaakt waar de mist naar buiten komt. Doordat de ultra fijne nevel van het Opti-myst systeem door de houtstammen heen lijkt te komen, zorgt dit voor het spectaculaire rookeffect van een brandend haardvuur.

Attentie: Het betreft hier alleen de houtset, dus zonder de haard van Dimplex.
Bekijk hier de complete set Cassette 500 met haardblokken.

Bezoek ons Experience Center

Wil jij nou meer weten over de diverse toepassingsmogelijkheden van een Dimplex Faber haard of wil je deze accessoire LOGSET500 met het OPTI-MYST® openhaard vuur in actie bekijken? Kom dan naar ons Haard Experience Center in Almere, in onze showroom tref je het grootste assortiment Dimplex waterdamp & Optimyst haarden in de Benelux. We helpen je graag verder met een elektrische haard die aansluit bij jou wensen en budget. Wij zijn Official Dimplex Dealer. 

Adres: De Striptekenaar 34A | 1336 CM | ALMERE
Bekijk onze openingstijden


Dimplex Opti-Myst® sfeerhaarden, een drie dimensionaal illusie vuur gemaakt met water. Waterdamphaarden zijn een mooi alternatief voor een gelhaard, bioethanol haard, gashaard of houtkachel. Andere merknamen voor waterdamp haarden zijn Faber Opti-Myst, Xaralyn of Ruby Fires Mystic Fires.
Categorie: Inbouw Opti-myst haardElektrische inzet haard

ARTIKEL NUMMER: 219920

Specificatie Omschrijving
Merk Dimplex
Model Dimplex houtset stammen
Type Dimplex LOGSET500
Afmeting Bijpassende Cassette 500 Dimplex - circa 50x36cm
Vuurbeeld Opti-Myst Waterdamp
Houtset Logset 500
© 2015 - 2024 Dimplex Opti-Myst Waterdamp Haarden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel