Dimplex houtset Cassette 500L - 206367

Artikelnummer: 206367 Dimplex Logset 500LARGE
Artikel 51 van 58
€ 550,00 € 500,00 (inclusief btw)

Dimplex houtset "Large" t.b.v. Cassette 500 LED

Maak je Dimplex Cassette 500 compleet met deze bijpassende houtstammen set. De Logset500-Large is met zorg samengesteld door het Dimplex designteam. Het houtset is uit één deel van kunststof gemaakt. Deze houtjes lijken alsof ze uit een echte houtkachel komen. 
De led verlichting van de Dimplex Cassette 500 schijnt tegen de onderzijde van de houtset waardoor het lijkt alsof de houtstammen gloeien. In het midden van de Logset500 Large houtset is een rechthoekig gat gemaakt waar de mist naar buiten kan komen. Doordat de ultra fijne nevel van het Opti-myst systeem door de houtstammen heen lijkt te komen, zorgt dit voor het spectaculaire rookeffect van een brandend haardvuur.

Tip: in onze showroom kun je de diverse cassette haarden en bijbehorende houtset in het echt bekijken.

Attentie: Het betreft hier alleen de houtset, dus zonder de haard van Dimplex. Bekijk hier de complete set Cassette 500 met haardblokken.

Bezoek ons Experience Center

Wil jij nou meer weten over de diverse toepassingsmogelijkheden van een Dimplex Faber haard of wil je deze accessoire LOGSET500-LARGE met het OPTI-MYST® openhaard vuur in actie bekijken? Kom dan naar ons Haard Experience Center in Almere, in onze showroom tref je het grootste assortiment Dimplex waterdamp & Optimyst haarden in de Benelux. We helpen je graag verder met een elektrische haard die aansluit bij jou wensen en budget. Wij zijn Official Dimplex Dealer. 

Adres: De Striptekenaar 34A | 1336 CM | ALMERE
Bekijk onze openingstijden


Dimplex Opti-Myst® sfeerhaarden, een drie dimensionaal illusie vuur gemaakt met water. Waterdamphaarden zijn een mooi alternatief voor een gelhaard, bioethanol haard, gashaard of houtkachel. Andere merknamen voor waterdamp haarden zijn Faber Opti-Myst, Xaralyn of Ruby Fires Mystic Fires.
Categorie: Inbouw Opti-myst haardElektrische inzet haard

ARTIKEL NUMMER: 206367  

Specificatie Omschrijving
Merk Dimplex
Model Dimplex houtset stammen
Type Dimplex LOGSET500-LARGE
Afmeting Bijpassende Cassette 500 Dimplex - circa 72,5x36cm
Vuurbeeld Opti-Myst Waterdamp
Houtset Logset 500 Large
© 2015 - 2024 Dimplex Opti-Myst Waterdamp Haarden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel