Faber e-SliM Linear 1200/450-I

Artikel 52 van 57

Faber e-SliM Linear 1200/450 I - PRIJS OP AANVRAAG  
Onze klanten bezoeken onze Haarden-showroom in Almere omdat ze alle merken kunnen bekijken en vergelijken. Wij bieden onze klant altijd de beste prijs en eerlijk advies. Kom eens langs, met of zonder afspraak.

De innovatieve e-SliM Linear 1200/450-I 
geeft de hoogwaardige elektrische haard een nieuwe plek in de markt. Want dankzij de opvallende geringe inbouwdiepte kun je het verbluffend echte vuurbeeld dat bestaat uit licht en waterdamp nu op nóg meer plekken inbouwen dan ooit tevoren. De Faber e-Slim waterdamphaard zorgt voor een sfeervolle verrijking van elke wand, elk concept, op elke locatie. Een eindeloze mogelijkheid om verantwoord met vuur te spelen! Verkrijgbaar in 3 glas afmetingen, Faber e-Slim 120x45cmFaber e-Slim 170x45cmFaber e-Slim 220x45cm

  • Ultiem gebruiksgemak; manueel, met afstandsbediening of app.
  • Gepatenteerd Comfort$aver verwarmingssysteem (max. 2 kW).
  • Waterdamp achter glas, ideaal voor toepassing in een Cinewall / TV-wand.
  • Uniek gepatenteerd driedimensionaal “levend” vuurbeeld op basis van waterdamp; 100% haardbeleving.

Faber Fires met nieuwste e-SliM Linear Burner 
Het vuurbeeld van de e-SliM 120cm Linear heeft dezelfde oorsprong als dat van de e-MatriX modellen en Dimplex haarden. Door de combinatie van opwervelende koudwaterdamp en speciale (LED-)verlichting ontstaan 100% veilige, fascinerende en volledig 3-dimensionale vlammen. Uniek en altijd! Verder beschikt de e-Slim Lineair standaard over een instelbaar multicolor vuurbeeld en bovenverlichting. 

Instelbare sfeerverlichting
Zowel de kleur van de vlammen als van de bovenverlichting in de e-SliM Linear zijn in vele kleuren instelbaar. Maak een keuze uit acht ingebouwde sfeerverlichtingsthema’s of stel je eigen favoriet samen. Dankzij de LED verlichting is het energieverbruik minimaal. Bediening is mogelijk met knoppen op de haard of gebruik de meegeleverde afstandsbediening of bedien de e-Slim met uw telefoon middels de Flame Connect App.

Faber e-Slim 1200/450-I elektrische inbouwhaard

Showroom met Faber e-Slim Linear haarden
Voor een voorbeeld van een opstelling met een Faber Fires e-Slim haard en duidelijke uitleg kom je naar ons Haard Experience Center in Almere. In onze showroom tref je een groot en uitgebreid assortiment waterdamphaarden. Eén van onze haardspecialisten kan je, met een werkende haard als voorbeeld, haarfijn uitleggen hoe de misthaarden werken. Wij zijn Official Faber Fires Dealer. 

Adres: De Striptekenaar 34A | 1336 CM | ALMERE
Bekijk onze openingstijden


Faber Opti-Myst® sfeerhaarden, een drie dimensionaal illusie vuur gemaakt met water. Waterdamphaarden zijn een mooi alternatief voor een gelhaard, bioethanol haard, gashaard of houtkachel. Bekijk ook de andere Faber vuursystemen e-Matrix Mood®, e-Matrix Linear®, e-Matrix Vertical® en e-Box® elektrische sfeerhaarden.

Specificatie Omschrijving
Merk Faber
Model Faber e-Slim uit de eMatrix line
Type Faber eSlim 120/45
Afmeting glasmaat circa 120 x 45cm
Vuurbeeld Opti-Myst
Regelbaar vlameffect Ja
Houtset Ja, optioneel
Crystal Stones Ja, optioneel
Kiezelstenen Ja, optioneel
Kachel Ja
Verlichting LED
Bediening Afstandsbediening en Flame Connect App
Garantie Ja, 2 jaar
© 2015 - 2024 Dimplex Opti-Myst Waterdamp Haarden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel