Faber e-Box 1000/450-ST - Doorkijk / Tunnel haard

Artikel 56 van 57

Faber e-Box 1000/450-ST Doorkijk - PRIJS OP AANVRAAG  
Onze klanten bezoeken onze Haarden-showroom in Almere omdat ze alle merken kunnen bekijken en vergelijken. Wij bieden onze klant altijd de beste prijs en eerlijk advies. Kom eens langs, met of zonder afspraak.

De Faber e-Box 1000-450-I elektrische doorkijk haard is speciaal ontwikkeld voor haardenliefhebbers die op zoek zijn naar een volwaardig en 100% toekomstbestendig alternatief voor een sfeervolle gas- of houthaard, maar ook nadruk leggen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. De nieuwe Faber e-BoX elektrische doorkijk sfeerhaarden bieden een unieke oplossing om volop te kunnen genieten van een wervelend, sfeervol vuur, zónder de traditionele beperkingen die verbonden kunnen zijn aan de inbouw van een gas- of houthaard.

  • Eerste doorkijk haard in tunnel model
  • Eenvoudige bediening via afstandsbediening of Faber App
  • Warmte naar wens instelbaar; tot max 1 kW.
  • Geen rookgasafvoer nodig; overal toepasbaar.
  • Uniek gepatenteerd driedimensionaal “levend” vuurbeeld op basis van waterdamp; 100% haardbeleving.

e-Box Burner op waterbasis
Faber Fires met nieuwste waterdamptechnologie. Het unieke vuurbeeld ontstaat uit een samenspel van koudwaternevel en speciale (LED-) verlichting – een gepatenteerde vinding. Dit unieke waterdamp effect zorgt voor een 3 dimensionaal beeld dat dat overtuigend lijkt op vlammen en rook, opwervelend langs een decoratie van houtstammen, witte kiezels of flonkerende acryl kristallen 

Ceramic Logs, Acrylic Ice of Carrara Pebbles
De keramische houtblokkenset in de Faber eBox is van zeer hoge kwaliteit en wordt het meest gekozen als decoratie. Met de keramische houtset kies je voor een tijdloos klassieke uitstraling van jouw doorkijkhaard. Wil je iets anders dan anderen, kies dan voor de Carrara Deco witte kiezelset of de Acrylic Deco set. 

Faber e-Box 1000/450-ST elektrische doorkijkhaard

Showroom met Faber e-Slim Linear haarden
Voor een voorbeeld van een opstelling met een Faber Fires e-Slim haard en duidelijke uitleg kom je naar ons Haard Experience Center in Almere. In onze showroom tref je een groot en uitgebreid assortiment waterdamphaarden. Eén van onze haardspecialisten kan je, met een werkende haard als voorbeeld, haarfijn uitleggen hoe de misthaarden werken. Wij zijn Official Faber Fires Dealer. 

Adres: De Striptekenaar 34A | 1336 CM | ALMERE
Bekijk onze openingstijden


Faber Opti-Myst® sfeerhaarden, een drie dimensionaal illusie vuur gemaakt met water. Waterdamphaarden zijn een mooi alternatief voor een gelhaard, bioethanol haard, gashaard of houtkachel. Bekijk ook de andere Faber vuursystemen e-Matrix Mood®, e-Matrix Linear®, e-Matrix Vertical® en e-Box® elektrische sfeerhaarden.

Specificatie Omschrijving
Merk Faber
Model Faber e-Box ST See Through uit de eMatrix line
Type Faber eBox 100/45 Doorkijkhaard | Tunnelhaard
Afmeting glasmaat circa 100 x 45cm
Vuurbeeld Opti-Myst
Regelbaar vlameffect Ja
Houtset Ja, optioneel
Crystal Stones Ja, optioneel
Kiezelstenen Ja, optioneel
Kachel Ja
Verlichting LED
Bediening Afstandsbediening en Flame Connect App
Garantie Ja, 2 jaar
© 2015 - 2024 Dimplex Opti-Myst Waterdamp Haarden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel