Sorteer op

Dimplex Cassette Project haarden

Een Optimyst® Cassette van Dimplex is in een aantal varianten leverbaar. Zo kun je kiezen tussen een 'Retail' en 'Projects' model. Het verschil tussen beide modellen is de manier van bijvulling in de haard met (kraan)water. 

Een volautomatische elektrische haard

De projects haarden zijn voorzien van een automatisch water vulsysteem. Je sluit de haard (Dimplex engine) direct op de vast waterleiding aan. De beluchte kraan moet zich binnen 2 meter van de haard bevinden. De haard zal zichzelf volledig automatsch weer vullen met water, goed voor bijna oneindige branduren.

Dimplex Horeca en Project haarden

De Dimplex Projects waterdamphaarden zijn uitermate geschikt voor horeca gelegenheden zoals een restaurant, cafe of hotel. Als eigenaar of manager wil je geen omkijken hebben naar een sfeerbepalend haardvuur. Je kiest daarom voor een elektrische sfeerhaard met de uitstraling van een houtkachel. Door een Dimplex of Faber haard met vaste wateraansluiting te kopen kun jij volop ondernemen omringd met de meest gezellige sfeer.

Bezoek onze showroom | 75+ haarden

Wil jij Dimplex Cassette Project-matige haarden met het unieke waterdampvuur brandend bekijken? Kom dan naar ons Haard Experience Center in Almere, in onze showroom tref je het grootste assortiment Dimplex en Xaralyn waterdamphaarden. We helpen je graag verder met een elektrische haard die aansluit bij jou wensen en budget. Wij zijn Official Dimplex Dealer. 

Adres: De Striptekenaar 34A | 1336 CM | ALMERE
Bekijk onze openingstijden

© 2015 - 2024 Dimplex Opti-Myst Waterdamp Haarden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel