Dimplex Torn 100 - Opti-Myst haard

Artikelnummer: SET008
Artikel 34 van 58

Vrijstaande haard Dimplex Torn 100

De verfijnde eenvoud van de TORN Line brengt de meest uiteenlopende interieurs weer een niveau verder. En dat vrijwel overal. Een baken van kalmte en inspiratie. Dankzij het elektrische Optimyst vuur zijn TORN vrijstaande sfeerhaarden bovendien schoon, veilig en duurzaam met sfeervolle vlammen die uitsluitend bestaan uit koude waternevel en verlichting. De kracht van de essentie - ervaar het nieuwe elektrische vuur zelf.

Hybride Eco haard met Engine 68-400 

De Torn 100 is een verplaatsbare haard van Dimplex. Het framewerk met geronde zijkanten is volledig van hoogwaardig metaal in de kleur zwart. De Torn 100 is een front model waarmee je aan de voorzijde goed zicht hebt op het gepatenteerde Opti-Myst® vuur. De elektrische haard is de Dimplex Engine 68-400. Deze haard maakt gebruikt van zuinige halogeen verlichting en kan je in een mum van tijd voorzien van extra warmte. De Torn100 heeft een heerlijke verwarming die je via de afstandsbediening kunt inschakelen.

Let op: Dit artikel kan niet worden geretourneerd! We adviseren je eerst onze showroom in Almere te bezoeken om dit artikel bekijken.

Dimplex Torn 100 vrijstaande waterdamp haard

Dimplex Haarden Showroom Almere

Wil jij deze Dimplex Torn 100 brandend bekijken of misschien een andere vrijstaande haard uit de Fyr of Natur serie? Kom dan naar ons Haard Experiece Center in Almere. De Torn64 en Natur120 kun je bij onze partner in Lunteren bekijken. In onze eigen centraal gelegen showroom tref je een groot assortiment waterdamp-haarden, zoniet de grootste collectie van de Benelux. Wij zijn Erkend Dealer met door Dimplex geschoolde adviseurs. Je bent van harte welkom en een afspraak maken is niet nodig.

Adres: De Striptekenaar 34A | 1336 CM | ALMERE
Bekijk onze openingstijden
 

Dimplex Opti-Myst® sfeerhaarden, een drie dimensionaal illusie vuur gemaakt met water. Waterdamphaarden zijn een mooi alternatief voor een gelhaard, bioethanol haard, gashaard of houtkachel. Andere merknamen voor waterdamp haarden zijn Faber Opti-Myst, Xaralyn of Ruby Fires Mystic Fires.
Bekijk ook de andere Dimplex vuursystemen Revillusion®, Opti-Virtual® en Optiflame® elektrische sfeerhaarden.

Verkoopprijs €1769,-

Specificatie Omschrijving
Merk Dimplex
Model Dimplex Natur120
Type Vrijstaande haard
Afmeting Nog te defenieren
Vuurbeeld Optimyst | Waterdamphaard
Regelbaar vlameffect Ja
Houtset Ja
Crystal Stones Nee
Kiezelstenen Nee
Kachel Ja, 1-2 Kw
Verlichting Halogeen verlichting (4 lampen)
Bediening Afstandsbediening Bluetooth
Garantie Ja, 24 maanden
Knisper haardvuur Nee
© 2015 - 2024 Dimplex Opti-Myst Waterdamp Haarden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel