Dimplex houtset Cassette 250 - 219910

Artikelnummer: 219910 Dimplex Logset 250
Artikel 49 van 58
€ 220,00 € 180,00 (inclusief btw)

Dimplex houtset t.b.v. Cassette 250 LED

Maak je Dimplex Cassette 250 nog mooier met deze bijpassende houtstammenset. De Logset250 is met zorg samengesteld door het Dimplex designteam. Het houtset is uit één deel van kunststof gemaakt. Toch lijken de houtjes alsof ze uit een echte houtkachel komen. 
De LED lampen in de Dimplex Cassette 250 schijnen tegen de onderzijde van de houtset waardoor het lijkt alsof de houtset echt gloeit. In het midden van de Logset250 houtset is een sparing gemaakt waar de mist naar buiten komt. Doordat de ultra fijne nevel van het Opti-myst systeem door de houtstammen heen lijkt te komen, zorgt dit voor het spectaculaire rookeffect van een brandend haardvuur.

Attentie: Het betreft hier alleen de houtset, dus zonder de haard van Dimplex. Bekijk hier de complete set Cassette 250 met haardblokken.

Bezoek ons Experience Center

Wil jij nou meer weten over de diverse toepassingsmogelijkheden van een Dimplex Faber haard of wil je deze accessoire LOGSET250 met het OPTI-MYST® openhaard vuur in actie bekijken? Kom dan naar ons Haard Experience Center in Almere, in onze showroom tref je het grootste assortiment Dimplex waterdamp & Optimyst haarden in de Benelux. We helpen je graag verder met een elektrische haard die aansluit bij jou wensen en budget. Wij zijn Official Dimplex Dealer. 

Adres: De Striptekenaar 34A | 1336 CM | ALMERE
Bekijk onze openingstijden


Dimplex Opti-Myst® sfeerhaarden, een drie dimensionaal illusie vuur gemaakt met water. Waterdamphaarden zijn een mooi alternatief voor een gelhaard, bioethanol haard, gashaard of houtkachel. Andere merknamen voor waterdamp haarden zijn Faber Opti-Myst, Xaralyn of Ruby Fires Mystic Fires.
Categorie: Inbouw Opti-myst haardElektrische inzet haard

ARTIKEL NUMMER: 219910

Specificatie Omschrijving
Merk Dimplex
Model Dimplex houtset stammen
Type Dimplex LOGSET250
Afmeting Bijpassende Cassette 400 Dimplex - circa 25x25cm
Vuurbeeld Opti-Myst Waterdamp
Houtset Logset 250
© 2015 - 2024 Dimplex Opti-Myst Waterdamp Haarden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel