Faber e-MatriX Vertical 800/1600-ST

Artikel 58 van 58

Faber e-MatriX 800/1600-ST Doorkijk - PRIJS OP AANVRAAG  
Onze klanten bezoeken onze Haarden-showroom in Almere omdat ze alle merken kunnen bekijken en vergelijken. Wij bieden onze klant altijd de beste prijs en eerlijk advies. Kom eens langs, met of zonder afspraak.

Prachtig Verticaal ontwerp met een uniek en opvallend haardvuur
Veel mensen gebruiken open haarden als een geweldige manier om de sfeer in een kamer te verbeteren. De rechthoekige bouw is echter vrij gebruikelijk, waardoor een ruimte er gewoon uit kan zien. Jij wilt een uniek, stijlvol middelpunt dat jouw hele ontwerp definieert. Jij wilt een geweldige manier om van een authentiek haarvuur te genieten. De Faber e-MatriX Verticale Elektrische Haard. 

Deze Faber e-Matrix Vertical is ontworpen om in een wand of muur te worden verzonken. Het slanke verticale ontwerp, slechts 80cm breed, van deze inbouwhaard is ideaal om volledig mee te nemen in het ontwerp van jouw architect. Het hoge ontwerp van deze verticale haard onderscheidt uw leefruimte van andere interieurs. Zijn elegante vlam trekt velen aan om zijn buitengewone uiterlijk van dichterbij te bekijken. De glazen voor- en achterkant maken het mogelijk om de vlammen vanuit meer hoeken te bekijken.

Jouw Vertical inbouwhaard van Faber heeft een strak ontwerp zonder roosters, dankzij de verborgen ventilatie opening in/boven het glas waardoor warmte efficiënt naar buiten de kamer in kan worden geleid. Zoals bij alle elektrische haarden, werkt de vlam met of zonder warmte, zodat u het hele jaar door kunt genieten van dit prachtige decorstuk, ongeacht het seizoen.

  • Eenvoudige bediening via afstandsbediening of Faber App
  • Thermostatische verwarming (1600 watt) met open raam detectie.
  • Geen rookgasafvoer nodig; overal toepasbaar.
  • Uniek gepatenteerd driedimensionaal “levend” vuurbeeld op basis van waterdamp; 100% haardbeleving.

e-Box Burner op waterbasis
Faber Fires met nieuwste waterdamptechnologie. Het unieke vuurbeeld ontstaat uit een samenspel van koudwaternevel en speciale (LED-) verlichting – een gepatenteerde vinding. Dit unieke waterdamp effect zorgt voor een 3 dimensionaal beeld dat dat overtuigend lijkt op vlammen en rook, opwervelend langs een decoratie van houtstammen, witte kiezels of flonkerende acryl kristallen 

Ceramic Logs, Acrylic Ice of Carrara Pebbles
De keramische houtblokkenset in de Faber eBox is van zeer hoge kwaliteit en wordt het meest gekozen als decoratie. Met de keramische houtset kies je voor een tijdloos klassieke uitstraling van jouw haard. Wil je iets anders dan anderen, kies dan voor de Carrara Deco witte kiezelset of de Acrylic Deco set. 

Faber e-Matrix Vertical 800/1600-I elektrische inbouwhaard

Showroom met Faber e-Slim Linear haarden
Voor een voorbeeld van een opstelling met een Faber Fires e-Slim haard en duidelijke uitleg kom je naar ons Haard Experience Center in Almere. In onze showroom tref je een groot en uitgebreid assortiment waterdamphaarden. Eén van onze haardspecialisten kan je, met een werkende haard als voorbeeld, haarfijn uitleggen hoe de misthaarden werken. Wij zijn Official Faber Fires Dealer. 

Adres: De Striptekenaar 34A | 1336 CM | ALMERE
Bekijk onze openingstijden


Faber Opti-Myst® sfeerhaarden, een drie dimensionaal illusie vuur gemaakt met water. Waterdamphaarden zijn een mooi alternatief voor een gelhaard, bioethanol haard, gashaard of houtkachel. Bekijk ook de andere Faber vuursystemen e-Matrix Mood®, e-Matrix Linear®, e-Matrix Vertical® en e-Box® elektrische sfeerhaarden.

Specificatie Omschrijving
Merk Faber
Model Faber e-Matrix Verticaal
Type Faber eMatrix 80/160 Vertical
Afmeting glasmaat circa 80 x 160cm
Vuurbeeld Opti-Myst
Regelbaar vlameffect Ja
Houtset Ja, optioneel
Crystal Stones Ja, optioneel
Kiezelstenen Ja, optioneel
Kachel Ja
Verlichting LED
Bediening Afstandsbediening en Flame Connect App
Garantie Ja, 2 jaar
© 2015 - 2024 Dimplex Opti-Myst Waterdamp Haarden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel